Advokatska firma “SAJIĆ” postala članica globalne mreže The Lawyer Network

Datum objave: Utorak, Maj 16, 2017
Objavljeno u Događaji
wUuWYLKV

Advokatska firma Sajić o.d. Banja Luka je postala članica globalne mreže The Lawyer Network koja okuplja advokate, istaknute stručnjake širom svijeta u oblastima kojima se bave.

Cilj ove mreže jeste da prevashodno omogući pristup najnovijim  informacijama u oblasti bankarskog prava i finansija, kako bi se poboljšala stručna kvalifikacija, razmijenila praktična znanja i iskustva između članova mreže i obezbijedila brza i kvalitetna usluga svim licima koji imaju potrebu za ovom vrstom pravnih usluga. Pored toga, pogodnosti i usluge koje se pružaju putem ove mreže nisu ograničene samo na oblast bankaskog i finansijskog prava jer je predviđena stručna pomoć i u svim ostalim oblastima prava.

Advokat Aleksandar Sajić je po pozivu mreže The Lawyer Network uvršten na listu njenih stručnjaka , a Advokatska Firma Sajić je jedina advokatska kancelarija u Bosni i Hercegovini koja ima pristup resursima ove profesionalne asocijacije, te je kao vodeća advokatska kancelarija u BIH pozvana da bude njen dio.

https://www.thelawyer-network.com/news.aspx?n=11099&npage=1

the_layer_network