ADVOKATSKA FIRMA “SAJIĆ” UČESNIK PROJEKTA “COMPANY SHUTTLE”

Datum objave: Petak, Novembar 20, 2015
zajednicka IASTE

Advokatska firma “SAJIĆ o.d. Banja Luka bila je dio projekta“Company Shuttle” u organizaciji  Međunarodnog udruženje za razmjenu studenata  IAESTE-a, i tim povodom ugostila student IV godine Pravnog fakulteta u Banjaluci.

Zahvaljujući ovoj posjeti, studenti su imali priliku da vide kako izgleda rad u jednoj od najvećih advokatskih firmi u regioni, primjenu sistema kvaliteta kroz svakodnevne radne procese a imali su priliku i da čuju iskustva stečana kroz rad advokata koji su, odmah po završenom fakultetu, posao pronašli upravo u Advokatskoj firmi “SAJIĆ”.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo bili dio upravo ovog projekta, koji ima za cilj da mlade ljude  upozna sa praktičnom primjenom znanja stečenog kroz fakultetsko obrazovanje. Svakako  da ćemo i iduće godine otvoriti svoja vrata za neku od narednih generacija, a nadam se da će ovakvih projekata biti u budućnosti još više, jer ovim mladim generacijama treba pokazati da imaju našu podršku u stvaranju pozitivnijeg poslovnog okruženja” istakao je A.Sajić.

slika 2    slika 4

slika 3    slika 5    9

slika 6    10