AF SAJIĆ VEĆ SEDMU GODINU ZA REDOM RANGIRANA KAO NAJBOLJA U RS

Datum objave: Četvrtak, April 20, 2017
Objavljeno u 2017
Legal-500-Image

LEGAL 500 je za 2016. godinu Advokatsku firmu SAJIĆ iz Banja Luka rangirao  kao najbolju advokatsku kuću u Republici Srpskoj, i među prve tri u Bosni I Hercegovini.
Advokat Aleksandar Sajić, zajedno sa timom koji čine advokati Nataša Krejić i Sanja Đukić, označen je kao vodeći stručnjak iz privrednog i korporativnog prava i M&A.
Advokat i partner Stojanka Sajić, u timu sa advokatom Tijanom Kondić, rangirana je kao vodeći pojedinac u oblasti nekretnina i prava građevinarstva.
U dijelu NEKRETNINE I GRAĐEVINARSTVO Advokatska firma Sajić svrstana je u prvu kategoriju i među prve dvije najuspješnije advokatske firme u BiH. U kategoriji PROJEKTI I ENERGETIKA advokati Aleksandar Sajić i Sanja Đukić označeni su kao vodeći tim u Republici Srpskoj.
Advokatska firma SAJIĆ tokom 2017.godine najavljuju dodatno stručno usavršavanje pojedinaca i timova za određene pravne oblasti i nove, inovativne usluge na polju advokature kao što su: porodični advokat, lawyer on demand i call centar.
LEGAL 500  je najpoznatiji vodič za istraživanje advokatskih usluga  i već skoro 30 godina bavi se analizom pružanja advokatskih usluga, firmi i pojedinaca sa ciljem predstavljanja dominantnih advokatskih kuća iz cijelog svijeta. Procjenjujući sposobnosti i dostignuća advokatskih firmi u 82 zemalje rangiranje se bazira na čitavom nizu kriterijuma, na osnovu kojih se izdvajaju pravni timovi I pojedinci koji u određenim oblastima rada pružaju najefikasnija i najinovativnija pravna rješenja. Advokatska firma SAJIĆ je već sedum godinu za redom rangirana kao najbolja domaća advokatska kuća u Republici Srpskoj.