PORODIČNI ADVOKAT

Datum objave: Četvrtak, Decembar 28, 2017
Objavljeno u Novosti
Family life insurance and policy

Advokatska firma “SAJIĆ” u sklopu svojih usluga razvila je i novu uslugu koja je namijenjena svim članovima jednog domaćinstva.

Lica koje se odluče da koriste uslugu PORODIČNI ADVOKAT za simboličan godišnji novčani iznos  u prilici su da ostvare niz usluga koje obuhvataju: pravne savjete i konsultacije, pribavljanje izvoda iz matičnih knjiga, pribavljanje izvoda iz katastra i gruntovnice, pribavljanje uvjerenja i potvrda, pomoć oko popunjavanja obrazaca i prijava, a porodici svakog korisnika usluge na raspolaganju  će biti advokat.

Za simboličnu godišnju naknadu korisnici usluge PORODIČNI ADVOKAT će ostvariti i popust od 30% za sve ostale vrste usluga koje pruža naša firma u okviru specijalizovanih timova.

Usluga je prvenstveno namijenjena korisnicima i njihovim porodicama koje  žele da na efikasan i brz način pravovremeno dobiju sve pravne savjete i informacije.

Za dodatne informacije ili aktiviranje navedene sluge kontaktirajte advokata Mirelu Mazulović (e-mail: mirela@afsajic.com, tel: 051/223-634) i advokata Željka Vlačića (e-mail: zeljko@afsajic.com, tel: 051/227-624).

PDF PORODIČNI ADVOKAT

 por.