TEAM BUILDING – motivacija zaposlenih

Datum objave: Četvrtak, Septembar 29, 2016
Objavljeno u Događaji, Novosti
belica

Skoro svi već znamo da se TEAMBUILDING koristi kao sredstvo za razvijanje timskog duha zaposlenih u istoj kompaniji, kao i uspostavljanje međusobnog povjerenja među svim zaposlenima nezavisno od pozicije na kojoj rade,  razvijanje osjećaja pripadnosti I poboljšanja međuljudskih odnosa. Precizno osmišljen plan aktivnosti i druženja, osim zabave, ima i jaku motivacionu poruku. Da je ovakav način razvijanja i jačanja timskog duha tima jedan od najboljih uvjerio se i tim Advokatske firme “SAJIĆ” iz Banjaluke koji su za krajnju destinaciju svog putovanja izabrali Italiju.

Putovanje je počelo iz Banjaluke, a prva stanica bila je u Sloveniji, na Goriškim brdima koja su poznata po domaćoj hrani, voćarstvu i velikom broju vinograda. Posebnu draž ovih krajeva daju i dvorci od kojih svakako treba posjetiti Dobrovo i zamak Castelletto.

vinarija-scurek  vinarija-bjelica

Drugi dan putovanje je nastavljeno prema jezeru Lago di Garda (Lago di Garda), gdje su se, u najboljim lokalnim restoranima, degustirala tradicionalna italijanska jela uz domaća vina i poznati liker od limuna limoncello.

obala  garda

Noseći pozitivne utiske iz Bardolinija (Bardolino, Provance of Verona) krenulo se put glavnog grada talijanske provincije, grada ljubavi Verone. Grad u kome se rodila ljubav između Romea i Julije dragulj je srednjovjekovne arhitekture i umetnosti, a zbog svoje ljepote bila je omiljeno mjesto za odmor čak i Juliju Cezaru (Gaius Julius Caesar).

    gar  gard

Treći dan, putovanje vodi u jedan od najromantičnijih gradova na svijetu, u grad “na sred mora” u Veneciju. Obilazak Venecije, mostova, nevjerovatne arhitekture , vožnja kanalom Grande (Canal Grande) od Duždeve palate (Palazzo Ducale) pa do ostrva na kome se nalazi čuvena crkva Santa Maria de la Salute (Basilica di Santa Maria della Salute), doživljaji su koji su ostavili prelijepe utiske na cijeli tim i želju za ponovnim druženjem u zemlji sunca i mora.

venezija  venecija

Ojačanog timskog duh i motivacije za rad, uz odličnu atmosferu i pozitivne utiske vraćamo se kući a sigurno ćemo se ponovo vratiti i u Italiju i uživati u prirodnim ljepotama ove sunčane zemlje.

udine ven  verona