Tim AFS bogatiji za dva nova advokata

Na naše veliko zadovoljstvo tim Advokatske firme „Sajic“ je ove godine postao bogatiji za nove advokate, naše kolege Milicu Karadžu i Dragana Stijaka. Promovisanjem dva nova advokata, naš pravni tim je postao brojniji i sada ga čini 10 advokata i 4 stručna saradnika i pripravnika.

Milica Karadža je među našim klijentima prepoznata kao stručnjak za bankarsko pravo i M&A,  a pored toga njena ekspertiza obuhvata i privredno pravo, pravo javnih nabavki, školsko pravo i pravo zaštite životne sredine. Milica je član našeg tima od 2014. godine, i izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što svoju karijeru u našem timu nastavlja kao advokat.

Dragan Stijak je takođe član našeg tima od 2014. godine i cijenjen pravnik u oblasti zaštite ličnih podataka i radnog prava. Dragan je i certifikovani službenik za zaštitu podataka (DPO – Data protection officer), a njegove oblasti specijalizacije su pravo energetike, pravo telekomunikacija, koncesije i pravo iz oblasti trgovine. Naši klijenti Dragana cijene kao pouzdanog i profesionalnog pravnika za saradnju i različitim oblastima.

Mi, kao advokatska fima koja ima priliku da upozna veliki broj mladih kadrova koji započinju svoju pravničku karijeru ponosni smo što su Dragan i Milica svoja znanja i sposobnosti stekli upravo u našoj firmi, što su put od pripravnika do advokata prešli zajedno sa nama i što će se naša saradnja nastaviti i u godinama koje dolaze.

About the author