Andersen Global planira još jednu godinu snažnog rasta sa 11 novih članica

Najveća rastuća globalna organizacija osigurava multinacionalnim klijentima saradnju sa njihovim članicama koje su ozačene kao najbolje u uslugama koje pružaju u svojoj zemlji.

Andersen Global, svjetski lider u poreskim i pravnim uslugama, želi dobrodošlicu 11 novih članica na svojoj platformi povećavajući svoju sposobnost pružanja nezavisne multidisciplinarne usluge bez granica svim svojim globalnim klijentima.

Putem svojih članova i saradnika Andersen Global ima više od 13.000 stručnjaka prisutnih na više od 390 lokacija u više od 170 zemalja na šest kontinenata što mu daje epitet jednog od najvećih globalnih lidera među firmama za pružanje poreskih i pravnih usluge.

Nove članice Andersen Global organizacije su:
• A&A Tax (Australija)
• Advokatska firma SAJIĆ (Bosna i Hercegovina)
• CN Law (Burundi)
• Nimba Conseil (Gvineja)
• Saint Lawrence Tax Consultancy (Jordan)
• Unicase (Kazahstan)
• Halim Hong & Quek (Malezija)
• Tax & Legal Advisers LLC (Tadžikistan)
• ECC Denetim (Turska)
• MCG Legal (Turska)
• Intuit Management Consultancy (Ujedinjeni Arapski Emirati, Singapur, Indija)

“Kao krovna organizacija poduzeli smo goleme korake u prošloj godini kako bismo proširili svoje poslovanje na ključnim tržištima i specijalizovanim uslugama uključujući spajanja i akvizicije, procjenu vrijednosti i globalnu mobilnost kako bismo postali stvarni sveobuhvatni centar za naše multinacionalne klijente” rekao je predsjednik Andersen Global i izvršni direktor Andersena Mark Vorsatz. “Ove firme članice jačaju naš globalni pristup i dodatno ujedinjuju brend Andersen te nam omogućuju pružanje besprijekorne globalne usluge koja nas dobro pozicionira za nastavak rasta.”

Andersen Global je brzo rastao od svog osnivanja 2013. Samo u proteklih pet godina globalna organizacija se proširila u više od 150 zemalja. Samo u 2022. Andersen Global prisutan je ili je proširio svoje trenutačno prisustvo na više od 50 novih lokacija i povećao svoj portfolio za više od 2000 stručnjaka.

Zemlje u kojima je Andersen prisutan od 2022. uključuju:
Afrika
Bangladeš, Srednjoafrička Republika, Čad, Etiopija, Gana, Mali, Ruanda i Tanzanija
Amerike i Karibi
Brazil, Britanska Djevičanska ostrva, Kanada, Guadalupe, Montserrat
Azija i Azija Pacifik
Australija, Bangladeš, Indonezija, Novi Zeland, Južna Koreja, Šri Lanka, Tajvan i Tajland
Europa
Austrija, Belgija, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Island, Latvija, Litva, Slovačka, Slovenija, Švicarska i Ujedinjeno Kraljevstvo
Bliski Istok
Pakistan
Andersen Global međunarodno je udruženje pravno odvojenih nezavisnih firmi članica sastavljenih od poreznih i pravnih stručnjaka po cijelom svijeta. Osnovan 2013. godine od strane firme članice Andersen Tax LLC dok Andersen Global sada ima više od 13.000 stručnjaka po cijelom svijetu i prisutan je na više od 390 lokacija putem svojih firmi članica i saradničkih društava.

About the author