NOVI CIKLUS PROGRAMA PRAVNE OBUKE – POČETAK SAJIĆ AKADEMIJE

 „Sajić Consulting“ d.o.o. Banja Luka nakon tri uspješna ciklusa, organizuje četvrti ciklus pravne obuke pod nazivom Sajić Akademija.

Program obuke namijenjen je studentima završne godine, zatim onima koji su već završili studijski program, ali isto tako i ostalim zainteresovanim koji žele da budu polaznici Akademije.

Polaznici imaju priliku da kroz određen broj časova iz različitih pravnih oblasti steku potrebna znanja putem časova praktične nastave kroz primjere, rješavanje problema i konkretnu profesionalnu obuku, a što se potvrdilo kao dobra praksa u već tri održana programa Akademije. Program obuke osmišljen je kao niz časova profesionalne obuke u trajanju od ukupno 50 časova koji će se izvoditi tri puta sedmično po dva sata

U proteklom periodu uspjeli smo obezbijediti sigurne uslove za odvijanje treće Akademije, kako za same polaznike tako i za profesionalce koji će ih obučavati, te je ovaj put moguće da se obuka održi i online putem.

Sajić Consalting kao i do sada, program obuke sprovodi u saradnji sa Advokatskom firmom „Sajić“, koja i dalje ima status prepoznatljivog brenda u oblasti prava, zahvaljući dugugodišnjem iskustvu i kvalitetu svog rada.  

Praktična obuka se izvodi od strane stručnjaka iz oblasti prava koji na osnovu svog profesionalnog iskustva mogu na najbolji način uputiti polaznike u osnovna pitanja struke i način rješavanja specifičnih pitanja u praksi.

Polaznici će imati priliku da prođu obuku za sledeće oblasti prava:

–           Radno pravo

–           Privredno pravo

–           Parnični postupak

–           Izvršni postupak

–           Sudski registar i prateće aktivnosti

–           Porodično i nasljedno pravo

–           Nekretnine

–           Naknada štete

U okviru izvođenja praktične nastave planirano je održavanje simulacije suđenja po završetku obuke tokom koje će polaznici imati mentora.

Svim polaznicima obezbijeđeni su certifikati.

Početak Akademije planiran je za 15.03.2022. godine, a prijave se mogu dostaviti do 10.03.2022. godine putem email-a ili lično u prostorijma Sajić Consulting d.o.o. Banja Luka.

Obrazac za prijavu i dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona: 051 223 631, 223 642, 066 453 798 ili putem emaila: [email protected] ili [email protected] .

About the author